Szavazzunk a világbékére!

Védjük meg a rezsicsökkentést, a gyerekeinket pláne, az előrét a hátrától és a fűtést az ovikban! Kis Grófo a király! Ezek szétlövetnék az országot, megszorítanának, elzárnák a gázcsapot! Trüsszel és Gyurmány! (Vélemény)

Szia, uram! Te, tudod, itt ez a vasárnap a nyakunkon, kapjuk össze magunkat, na, nem babra megy a játék! Szóval, benne vagy a listámban a tableten, tudod, mindenkit végig kell hívnom, ha kell, el is megyek hozzád. Na, jó, inkább telefonon, sokan vagytok.

Tesókám, piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra! Ennyi. Még jó, hogy mi ketten átérezzük a magyar néplélek rezdüléseit.

Szja-t fölmarkoltad, Lacikám? Mari mama a 13. havit? Így is van. Gond egy szál se!

Mit kérdezel? Nézd, én csak azt mondom neked, hogy háború vagy béke, áremelés vagy rezsicsökkentés, tessék választani! Értem? Egyébként is Prüsszel, Szoros és Gyocsmány.

Persze, a kedvedért végigvehetjük még egyszer, de te is halottad, hogy a háborúba küldenék a magyarokat, ezek lepaktáltak az ukránokkal, elzárnák az orosz gázt, migránsokat telepítenének be és egyáltalán, összeomlana a magyar gazdaság. Na, ugye, életveszély, a tűzzel játszanak! Strüsszel, Sorfos és Tokmány.

Milyen drágulás? Hát szerinted? Naná, hogy a brüsszeli bürokraták miatt emelkednek az energiaárak, hát szankciókat vezettek be az oroszok ellen, a fasiszta-kommunista moslékkoalíció meg csak megszorítani tudna, hát ismerjük már ezt, nehogy már bedőljünk! Drüsszel, Tokos és Turhány.

A főni intézi, benzinstop és csirkefarhát, öreg, meg stratégiai nyugalom. Viharkabát, távolba néző tekintet, tapasztalat és megfontoltság, ilyenkor nem lehet handabandázni meg kapkodni. Nehogy már a bukott múlt jöjjöj vissza! Murvány. A mini is: 100 százalékban.

Ja, hogyne, azt is, még jó, négy ikszet, nem kérdés! Gátat szabunk a genderőrületnek, érted, az anya nő, az apa férfi, a gyerek meg gyerek, azt hagyják békén! Elembété vagy pété vagy mi, mindegy, csak mi védhetjük meg a gyermekeinket az agresszív iskolai propagandától, hát egy se normális, nemváltó műtét ovisoknak, mi?!

Akkor számíthatok rád? Ahogy mondod, persze, szerintem is a világbéke.

Országomat egy kis észért.

Szorít a ruhám, zselés a hajam, egy percet nem aludtam, éhes vagyok és fegyver van nálam. Ne idegesíts!

(Beépített szépség)

 

Megosztás