Szégyelld magad Kira!

Nagyatád a kutyás gazdik városa is: lépten-nyomon találkozunk velük, főként a reggeli és az esti sétáltatások idején. Így aztán biztosan népszerű lesz az alábbi videó, amit most kaptunk. Zseniális, úgyhogy megosztjuk.

A másfél perces, telefonnal rögzített felvételen Kirát látjuk, miközben a gazdája egy pedáns pedagógust meghazudtoló módon, szavakkal igyekszik keményen megdorgálni őt. Talán abból a megokolásból, hogy ugyan Kira nem érti az emberi beszédet, de a hanglejtés, a hangsúly, a hangszín, azaz a fonetikai jellemzők nyilván eljuttatják hozzá az üzenet lényegét.

Mielőtt megnézik, arra biztatjuk olvasóinkat, küldjenek ők is nekünk egy aranyos vagy éppen humoros fotót, videót vagy sztorit a kedvencükről, a kedvencükkel. Mi megosztjuk azokat a kutyás/cicás/egyéb háziállatos társadalommal, sőt, a legjobbakat díjazni is fogjuk! Kíváncsiak vagyunk arra is, milyen különleges házi kedvenceket tartotok/tartanak otthon.

Akkor nézzük Kirát, vagyis tisztességes nevén Benta-parti Vadász Akirát, aki egy csaknem 3 éves angol szetter, és hallgassuk az őt megfeddő gazdiját!

Megosztás