Fotókon a nagyatádi városi gyermeknap

Az időjárás ugyan nem kedvezett a vasárnapi gyereknapnak, hisz a Szent István park helyett a kulturális központban kellett megtartani a programot, ám így is rengeteg gyerek és család érkezett.

A város apraja-nagyja, de leginkább apraja kilátogatott tegnap a gyereknapi rendezvényre, amit a rossz idő miatt a szervezők kénytelenek voltak a kulturális központban megtartani. A minden túlzás nélkül a zsúfolásig megtelt épületben számos programelemmel várták a gyerekeket. 

Ezeken pontokat gyűjthettek a gyerekek, amiket ajándékokra válthattak be. A programok megvalósításában a Nők Nagyatádért Egyesület, a Zumba Fitness csapata, az vendégségbe érkező 501-es Légió, a Nagyatádért Egyesület, a Nagyatádi FC, a könyvtár, a méhész egyesület és a gyereknap fő támogatójaként a Claessens Group is részt vettek.

Pontokat ért még a Két keréken Nagyatádon – az Atád autós-motoros iskola – közreműködésével a közlekedésbiztonsági és ismeretterjesztő feladatokon való részvétel, a bátrabbak pedig az akadálypályát is kipróbálhatták.

A színpadon Rácz-Farkas Réka gyermekjógával várta a kicsiket, majd közös zumbára invitálta őket a Nagyatádi Zumba Csapat, végül pedig a Holló Együttes adott koncertet, akik ismert gyerekslágereket játszottak az ifjabbaknak.

A parkolóban a mentők, a tűzoltók és a rendőrök is várták a gyerekeket, illetve a DDVIZIG munkatársai. A Doom Striker motorosai, mint ahogy számos másik rendezvényen, itt is jelen voltak. Aki a virtuális versenyzést akarta kipróbálni, ő a Merencsics Rally Team jóvoltából két szimulátoron is a volán mögé ülhetett. Szintúgy nagy népszerűségnek örvendett a városnéző kisvasút, illetve a rossz idő ellenére a Claessens Group egy hatalmas traktorral örvendeztette meg a gyereket, amibe – természetesen – be is lehetett szállni.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás