Júliustól csak a postán intézhetik az energiaügyeiket a nagyatádiak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az E.ON beolvadt a MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be. A nagyatádi E.ON iroda megléte ezért okafogyottá vált, ám az MVM nem nyit ügyfélszolgálati irodát a városban, továbbra is csak a postán intézhetik az ügyeiket a nagyatádiak.

Az MVM Energiakereskedelmi Zrt. lett az egyetemes áramszolgáltató Nagyatádon július 1-je óta. Korábban az E.ON ügyfelei a szolgáltató ügyfélszolgálati irodájában intézhették az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket, ám az iroda értelemszerűen bezárt a városban.

Az MVM azonban nem tervez ügyfélszolgálati irodát nyitni Nagyatádon, továbbra is a postán – heti mindössze 8 órában, hétfőn 14 és 18 óra között, valamint szerdán reggel 8 és 12 óra között – működik tovább a szolgáltató fiókirodája. A térségben egyedül Barcson nyitnak új irodát, igaz, ott is csak heti 8 órában fogadják az ügyfeleket augusztus 1-jétől.

A szolgáltató jelezte, hogy a július 15-ig az ügyfelszolgálat – informatikai átállás miatt – csak korlátozottan működik, például addig az előre fizetős mérővel rendelkező ügyfelek még legalább egy hétig nem tudnak feltöltőkódot vásárolni, egyéb információkat pedig itt közöltek.

Fontos megjegyezni, hogy az áramhálózati, műszaki ügyek intézése kapcsán változatlanul E.ON-hoz tudnak fordulni az ügyfelek. A Nagyatádhoz legközelebb eső ilyen iroda Kaposváron működik. 

Hozzátették: a mérők éves személyes leolvasását továbbra is E.ON munkatársai végzik.

(Kiemelt kép: depositphotos.com)

Megosztás