hirdetés
2023. Június 02, Péntek
Kármen, Anita napja

10 ezer vásárló szavazott bizalmat az atádi alapítványnak Szerző: Simon Tamás | 2022-09-22 10:40:00 | Címkék: zseton, alapítvány, gyűjtés, nagyatád

A több mint 10 ezer vásárló zsetonjának köszönhetően megnyerte a TESCO szavazását a Kincskereső Oktatási- és Nevelési Alapítvány. A 400 ezer forintos díjból az Éltes iskola tanulói kapnak készségfejlesztő játékokat.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a nagyatádi TESCO áruházban a vásárlók minden vásárlás után kaptak egy zsetont, amivel a számukra szimpatikus kezdeményezésre adhatták le a voksukat a kihelyezett gyűjtőkben. Idén az Éltes Mátyás Általános Iskolában tanuló nagyatádi és Nagyatád környéki halmozottan hátrányos helyzetű, sajátos nevelési igényű gyerekeknek gyűjtötte a zsetonokat a Kincskereső Alapítvány.

A kezdeményezés célt ért, ugyanis 10 ezer vásárlás után járó zsetont gyűjtöttek össze a vásárlók az alapítvány számára.

A projektmenedzser, Kovács Dorina hálás mindenkinek, aki részt vett abban, hogy sikerüljön megnyerni a voksolást.

- Boldogságunk határtalan, mindenkinek köszönjük a bizalmat a gyermekek nevében is. Jó érzés, hogy egy ilyen sikeres projektet tudhatunk magunk mögött - fejezte ki örömét.

A projekt célja az volt, hogy kézségfejlesztő-játékokat vásároljanak a pénzből a gyerekeknek. 

- Tanórákon, tanórán kívüli foglalkozásokon is tudjuk majd használni ezeket a játékokat, különböző kézségeket tudnak elsajátítani ezekkel a gyerekek. Nagy hasznukat vesszük a sajátos nevelési igényű tanulók fejlesztésében is, szóval, nagyon örülünk - mondta el Takács Szilvia, az alapítvány elnöke, aki gratulált a voksolás második és harmadik helyezettjeinek is.

 

Vissza az előző oldalra