Képeken a gyermekek napja

Városnéző kisvonat, légvárak, rendőrség, tűzoltók, traktor, kutyás bemutató, logikai játékok, arcfestés, lovaglás és koncert. Csak néhány a Városi Gyermeknap kínálatából. Röhrig Dániel fotógalériája.

Az idén is rengeteg család látogatott ki a Szent István parkba. A gyermeknapon számos programmal, játékkal, ajándékkal várták a szervezők a kilátogató gyerekeket. Rendkívül népszerű volt a lovaglás és az arcfestés, illetve a Doomstriker LEMC Hungary Road 68 motorosai mögé is felpattanhattak a robogni vágyók. Az íjászattal is megismerkedhettek a gyerekek, a karate klub tagjaival pedig a feszültséget vezethette le, aki akarta. 

A bejáratnál perec- és fagyi jegyet kaptak az érkezők. Számos sátorban gyűjthettek pecséteket a gyerekek. Egyebek között városismereti totó, puzzle, logikai feladatok is várták a kicsiket, majd a pecséteket ajándékokra válthatták.

A programok végén a Napsugár Duó adott koncertet, a gyerekek a színpadon a zenekarral együtt perdültek táncra.

A nagyatádi gyermeknap a városi civil, nyugdíjas és sportszervezetek, vállalkozások, a Nagyatádért Egyesület és az önkormányzat összefogásával valósult meg. 

Megosztás