Hazai pályán győztek a férfiak

Az NFC játék nélkül szerezte meg a három pontot, a férfi kézilabdások a Siklóst fogadták, míg a nők a NEKA U21-es csapatához látogattak. Lássuk az eredményeket.

Nagyatádi FC – Toponár SE 3:0

A tavaszi etap első, előrehozott mérkőzését rendezték volna meg szombaton a Mudin Imre Sportcentrumban, ám az ellenfél nem tudta vállalni a játékot, így a szabályok értelmében a mieink játék nélkül kapták meg a három pontot, illetve háromgólos győzelmet könyvelt a szövetség a mérkőzést jegyzőkönyvébe.

Nagyatádi RKC (férfi) – MK Pelikán Siklós KC 34:32 (19:13)

A tabella utolsó előtti helyezettje látogatott Nagyatádra szombaton délután a kézilabda NB 2-ben. A mérkőzést megelőzően mindkét csapat egy győzelemmel állt a tabella alján. Az alsóházi rangadón tíz perc játék után a siklós három góllal vezetett, de a nagyatádiak először csak egyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték, és megnyugtatónak mondható, hatgólos előnnyel mentek szünetre.

A második játékrészében is magabiztosan, végig vezettek a mienk, így megérdemeltem szerezték meg második győzelmüket, amivel elmozdultak a tabella utolsó helyéről.

A következő fordulóban újfent Nagyatádon rendeznek találkozót, a Nagyatádi RKC a Mecseknádast csapatát fogadják december 2-án, este 6 órakor.

NEKA U21 – Nagyatádi RKC (nők) 30:29 (14:16)

A nőkre is rangadó várt szombaton az NB 2 élmezőnyben. A Nemzeti Kézilabda Akadémia korosztályos csapata látta vendégül a Nagyatádi RKC csapatát. A meccsen az 55. percig gyakorlatilag mieink voltak előnyben, az akadémisták négy perccel a lefújás előtt szerezték meg a vezetést. Már csak fél perc volt hátra a meccsből, amikor egy időkérést követően, egygólos hátrányban a nagyatádiak támadhattak, ám a támadást nem sikerült gólra váltani, így a két pontot az akadémisták szerezték meg.

Csapatunk idén még egy mérkőzést fog játszani, hazai pályán fogadják a Dunaújvárost december 9-én, délután 4 órakor.

Megosztás