Görgetegen felborult egy autó, a sofőrt kórházba szállították

A balesethez a nagyatádi hivatásos, valamint a görgetegi önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az autóban egy ember utazott, őt kórházba szállították. Marcaliban egy gumiabroncsokat újrahasznosító gyárban volt tűz hajnalban.

Mozgalmas hajnalon és reggelen vannak túl a somogyi tűzoltók. Felborult egy személyautó a 68-as főút húszas kilométerénél, Görgetegen. A balesethez a nagyatádi hivatásos és a görgetegi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik kerekeire állították és áramtalanították a járművet.

A katasztrófavédelem információi szerint az útpadka dobta meg a járművet. A sofőrt kórházba szállították.

Tűz volt egy használt gumiabroncsokat újrahasznosító gyár egyik csarnokában, Marcaliban, a Kossuth Lajos utcában. A gumidaráló gép belsejében keletkezett a tűz, majd az elszívón keresztül terjedt tovább, és egy körülbelül tizenöt négyzetméteres textil tároló is égett.

A marcali, a keszthelyi, a zalakarosi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral eloltották a tüzet, munkájukat egy marcali vízszállító is segítette. A Somogy vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre vonult. Az épületből hét főt kimenekítettek az egységek.

(A nyitókép illusztráció!)

Megosztás